Livrarea produselor

Putem livra produsele prin:

  1. Curier – 20 RON/livrare, oriunde în țară. Expedierea se face în 1-3 zile (în zilele lucrătoare) de la finalizarea comenzii. Pentru străinătate veți primi coletul în aproximativ 7-14 zile lucrătoare de la efectuarea plății. Taxele poștale pentru trimiterile în străinătate depind de destinație. În momentul în care faceți o comandă selectați țara unde doriți să primiți coletul și automat vi se adaugă taxa de livrare aferentă țării respective. În cazul comenzilor pentru străinătate, plata se face prin transfer bancar sau card. Sâmbăta, duminica și în sărbătorile legale se primesc comenzi on-line, dar termenul de expediere se calculează începând cu prima zi lucrătoare ce urmează.
  2. Prin Poșta Română, dacă menționați expres aceasta. Tarifele sunt cele ale Poștei Române.
  3. Direct de la magazinul nostru, cu adresa în datele de contact.

Pe edituraboema.ro poți achiziționa atât produse fizice (cărți, reviste), cât și produse virtuale (cărți/reviste electronice, format PDF).

Produse fizice

Plata în avans – Livrarea produselor cu plata în avans (cu cardul sau transfer bancar) se face doar în urma confirmării plății (imediat în cazul plății online sau după confirmarea transferului bancar manual în sistemul Boem@).

Plata ramburs – Livrarea produselor cu plata la livrare se face la scurt timp după înregistrarea comenzii, iar plata se face prin curier sau poștaș.

Variante de livrare:

Prin curier rapid în România: livrarea se face în maxim 1-3 zile de la înregistrarea plății, pentru orice produs fizic din stocul Boem@. Această variantă de livrare este oferită în toate localitățile/comune/sate din România, prin firma de curierat.

Termenele de livrare pot suferi modificări atunci când un produs este nou lansat, de sărbători sau în timpul campaniilor promoționale, datorită volumului mare de comenzi în timp scurt.

În cazul stornării comenzilor sau Returului în 30 de zile, costul de transport nu se returnează.

Produse electronice

Pentru produsele (cărți/reviste/software) electronice de pe Boem@, livrarea constă în primirea unei notificări pe e-mail cu linkul unde se poate accesa produsul, împreună cu datele de logare pe platforma (user și parolă) și informatiile adiționale necesare accesării acestuia.

Notificarea se primește pe e-mail automat la scurt timp (o oră) după înregistrarea plății comenzii. În cazul lansărilor de produse noi, această notificare poate întârzia conform cerințelor autorilor produsului, caz în care vei fi informat despre acest lucru prin email.

Shopping Cart