Cum cumpăr

Vezi produsele noastre și alege

Informează-te despre produsele noastre pe paginile acestui site și alege-le pe cele prefaerate, adăugându-le la coșul de cumpărături făcând click pe butonul “Adaugă la coș”.

Vezi coșul de cumpărături

După adăugarea produselor în coș vei fi redirecționat pe pagina coșului de cumpărături unde vei vedea și vei putea edita produsele selectate. Dacă schimbi cantitatea sau elimini un produs  din coș, selectează butonul „Actualizează coș” pentru reîmprospătarea comenzii.

Datele de livrare

Odată ce coșul de cumpărături conține produsele de care ai nevoie în cantitatea dorită, poți face click pe butonul „Finalizează comanda”. Completează în fereastra nou deschisă datele de livrare cât mai corect pentru a te asigura că primești produsele în cel mai scurt timp!

Creează-ți cont

Trimiterea unei comenzi nu este condiționată de crearea unui cont pe site. Cu toate acestea, îți recomandăm să te înregistrezi pentru a putea beneficia de reduceri și informații relevante.

Metode de livrare

Putem livra produsele prin:

  1. Curier – 20 lei/livrare, oriunde în țară. Expedierea se face în 1-3 zile (în zilele lucrătoare) de la finalizarea comenzii. Pentru străinătate veți primi coletul în aproximativ 7-14 zile lucrătoare de la efectuarea plății. Taxele poștale pentru trimiterile în străinătate depind de destinație. În momentul în care faceți o comandă selectați țara unde doriți să primiți coletul și automat vi se adauga taxa de livrare aferentă țării respective. În cazul comenzilor pentru străinătate, plata se face prin transfer bancar sau card. Sâmbăta, duminica și de sărbătorile legale se primesc comenzi on-line, dar termenul de expediere se calculează începând cu prima zi lucrătoare ce urmează.
  2. Prin Poșta Română, dacă menționație expres aceasta. Tarifele sunt cele ale Poștei Române.
  3. Direct de la magazinul nostru, cu adresa în datele de contact.

Finalizare comandă

Odată completat formularul de comandă, faceți click pe butonul „Plasează comanda”. După acest pas veți primi un e-mail de confirmare ce cuprinde datele comenzii. 

Modalități de livrare și de plată

Sunt cele asigurate de site:

  1. Plată online cu cardul
  2. Plată prin virament bancar
  3. Plată contra ramburs 
  4. Plata cash direct din magazin.
Shopping Cart